Winkelmandje
€0,00

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke oplossingen

Wij staan garant voor de duurzaamheid van onze producten en de werking. Wij leveren uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -artikelen. We beoordelen onze leveranciers op de duurzaamheid van het productieproces, we werken met groene transportbedrijven en verbruiken zo min mogelijk papier door alle administratie online te doen. Wij geloven in duurzaam ondernemen en begeleiden onze klanten daarom in het zo optimaal mogelijk gebruiken van onze producten, zodat iedereen zichzelf op schoonmaak- en hygiëne gebied zonder zorgen milieuvriendelijk kan noemen!

Abonnementsvorm duurzaam in gebruik

Met het Keuken Hygiene Abonnement hebben wij flinke stappen gemaakt op het gebied van duurzaamheid. De schoonmaakmiddelen die wij leveren bij dit abonnement zijn uitzonderlijk geconcentreerd. Met een geringe hoeveelheid concentraat, kan veel gereinigd worden. Wij leren het personeel in de keuken om ook duurzaam om te springen met dit concentraat. Het doseersysteem creëert het reinigingsmiddel ter plekke. Je maakt alleen de hoeveelheid die je nodig hebt door het te mengen met water, waardoor verspilling van chemicaliën minimaal is.

Veel schoonmaakproducten die verkrijgbaar zijn op de markt bestaan voor meer dan de helft uit water. Grote verpakkingen hebben niet alleen invloed op de hoeveelheid plastic in de maatschappij maar hebben ook betrekking op transport, opslag en mankracht.

HYGMA kiest bewust voor handzame veilige verpakkingen die eenvoudig te recyclen zijn; plastic zak bij het PMD en de doos bij het oud papier.

 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Kunnen we je helpen?