Winkelmandje
€0,00

Keuken

Inventarisatie & begeleiding

HYGMA is er ook voor de praktische kant: we installeren vaatwaspompen, inventariseren jouw keuken en begeleiden jou en het personeel bij het schoonmaken van jouw horecagelegenheid. Hoe vaak moet je reinigen? Hoe desinfecteer je optimaal? Welke producten gebruik je voor welke klus, en hoeveel heb je daarvan nodig? In overleg stellen we een werkplan op en geven we een korte training aan het team om optimaal gebruik te maken van onze duurzame producten. Uiteraard werken wij volgens de HACCP-norm.

Kwalitatief hoogwaardige producten

Snel en effectief

Van vaatwasmachine tot desinfectiemiddelen en voor alle soorten vaat biedt HYGMA de meest effectieve hygiënische keuze. Een keukenreiniger voor dagelijks ontvetten van de oppervlakten. Een grillreiniger voor achterstallig onderhoud op frituurpan en afzuigkap. En desinfectie om de keuken brandschoon achter te laten voor de volgende shift.
Schoonmaken wordt vaak onderschat en daarom werkt Hygma uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten. Snel en effectief schoonmaken volgens de norm door krachtige middelen te gebruiken die in verbruik duurzaam en besparend zijn. Doseringssystemen voor grote hoeveelheden schoonmaakmiddelen monteert Hygma desgewenst zelf voor u.

De persoonlijke hygiene binnen de keuken is uiteindelijk de basis van de hygiene in de keuken. Denk hierbij aan handzeep, desinfectiemiddel en disposables zoals handschoenen en poetsrollen.

HACCP

Voedselveiligheidsplan

Bij het verwerken van voedingsmiddelen kunnen er dingen misgaan, wat de veiligheid van ons eten in gevaar kan brengen. Deze risico’s moeten horeca ondernemers beschrijven in een voedselveiligheidsplan; het HACCP plan.

Artikelen voor de voedselindustrie voldoen aan deze HACCP-norm. De schoonmaakmiddelen en -machines uit het assortiment van Hygma voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, explosiegevaar, hygiëne en milieu. Wij ondersteunen je in de aanschaf van de meest optimale schoonmaakmachine voor jouw bedrijf en letten daarbij op de regelgeving van jouw specifieke vakgebied.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Kunnen we je helpen?