Winkelmandje
€0,00

Abonnement

Service

Hygma is uw rechterhand als het om schoon en hygiënisch gaat. Wij verdiepen ons in uw situatie. Wat heeft u nodig, wat is uw budget, wie zijn de mensen die de producten moeten gebruiken? Op die manier stellen wij een assortiment samen dat precies bij u en uw horeca onderneming past. U kunt een éénmalige aankoop doen, maar wij kunnen ook voor u in kaart brengen wat u jaarlijks verbruikt aan schoonmaakartikelen en sanitaire hygiëne, en op basis daarvan een automatische periodieke aanvulling van uw voorraad verzorgen.

Abonnementsvormen

op periodieke basis

Deze abonnementsvorm geeft u inzicht in uw maandelijkse kosten, creëert rust waardoor u uw eigen kwaliteiten in de onderneming kan inzetten en ontvangt u uitgebreide ondersteuning en training zodat wij u kunnen laten zien hoe u de schoonmaakmiddelen en -artikelen zo efficiënt en veilig mogelijk gebruikt

Wanneer u ervoor kiest op periodieke basis uw schoonmaak- en/of sanitaire hygiëneartikelen bij Hygma af te nemen, evalueren we iedere periode of uw pakket nog steeds bij uw behoeftes past. Bij ons betaalt u dus nooit voor iets dat u niet gebruikt.

HACCP

Voedselveiligheidsplan

Bij het verwerken van voedingsmiddelen kunnen er dingen misgaan, wat de veiligheid van ons eten in gevaar kan brengen. Deze risico’s moeten horeca ondernemers beschrijven in een voedselveiligheidsplan; het HACCP plan.

Artikelen voor de voedselindustrie voldoen aan deze HACCP-norm. De schoonmaakmiddelen en -machines uit het assortiment van Hygma voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, explosiegevaar, hygiëne en milieu. Wij ondersteunen u in de aanschaf van de meest optimale schoonmaakmachine voor uw bedrijf en letten daarbij op de regelgeving van uw specifieke vakgebied.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Kunnen we je helpen?