Winkelmandje
€0,00

Abonnement

Service

Hygma is jouw rechterhand als het om schoon en hygiënisch gaat. Wij verdiepen ons in jouw werksituatie. Wat heb je nodig, wat is het budget, wie zijn de mensen die de producten moeten gebruiken? Op die manier stellen wij een assortiment samen dat precies bij jouw onderneming past. Je kunt een éénmalige aankoop doen, maar wij kunnen ook voor jou in kaart brengen wat jullie jaarlijks verbruiken aan schoonmaakartikelen en sanitaire hygiëne, en op basis daarvan een automatische periodieke aanvulling van jullie voorraad verzorgen.

Abonnementsvormen

op periodieke basis

Deze abonnementsvorm geeft inzicht in je maandelijkse kosten, creëert rust waardoor je jouw eigen kwaliteiten in de onderneming kan inzetten en ontvang je uitgebreide ondersteuning en training zodat wij jullie kunnen laten zien hoe de schoonmaakmiddelen en -artikelen zo efficiënt en veilig mogelijk gebruikt

Wanneer je ervoor kiest op periodieke basis de schoonmaak- en/of sanitaire hygiëneartikelen bij Hygma af te nemen, evalueren we iedere periode of het pakket nog steeds bij jouw behoeftes past. Bij ons betaal je dus nooit voor iets dat je niet gebruikt.

HACCP

Voedselveiligheidsplan

Bij het verwerken van voedingsmiddelen kunnen er dingen misgaan, wat de veiligheid van ons eten in gevaar kan brengen. Deze risico’s moeten horeca ondernemers beschrijven in een voedselveiligheidsplan; het HACCP plan.

Artikelen voor de voedselindustrie voldoen aan deze HACCP-norm. De schoonmaakmiddelen en -machines uit het assortiment van Hygma voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, explosiegevaar, hygiëne en milieu. Wij ondersteunen je in de aanschaf van de meest optimale schoonmaakmachine voor jouw bedrijf en letten daarbij op de regelgeving van jouw specifieke vakgebied.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Kunnen we je helpen?