Winkelmandje
€0,00

Voor de horeca is sanitair een breed begrip. Een toiletgroep waar continue reuring is of een elegante ruimte met beperkt ruimte voor alle sanitaire voorzieningen. Hygma helpt bij de juiste keuze voor sanitaire producten en als service richt Hygma de sanitaire ruimtes graag voor u in. Wij installeren alle nodige dispensers, plaatsen afvalbakken en andere voorzieningen, en zorgen dat alles gereed is voor gebruik.

Resultaat 1–12 van de 69 resultaten wordt getoond

Maatwerk
Voor een unieke ervaring leveren wij maatwerk dispensers. Een speciale maat, of het juiste design passend bij het interieur van de ruimte zorgen voor het totaalplaatje in uw horecazaak.

Daarnaast biedt Hygma uitgebreide ondersteuning in het gebruik van haar schoonmaakmiddelen en -artikelen. Doormiddel van korte trainingen wordt uitgelegd hoe verschillende ruimtes en oppervlakken zo grondig en hygiënisch mogelijk schoongemaakt kunnen worden. Wij leren u de verschillende middelen optimaal te gebruiken, zodat u zo lang mogelijk van uw voorraad gebruik kunt maken. Veiligheid staat hierin uiteraard voorop.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Kunnen we je helpen?