Winkelmandje
€0,00

Hygma

Schoonmaken met visie

Hygma is dé toeleverancier in schoonmaakmiddelen, schoonmaakmachines en sanitaire hygiëne voor de horeca. Hygma denkt met u mee en onderscheidt zich in betrokkenheid, duurzaamheid en service.

Schoonmaken kunnen we allemaal, maar hygiënisch en grondig schoonmaken is een vak op zich - waar gespecialiseerde producten en gedegen kennis voor nodig zijn. Hygma is hierin uw partner die u alle schoonmaak- en hygiënevraagstukken uit handen neemt, zodat u zich kunt focussen op uw eigen taken. Hygma werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten, die door hun kracht in verbruik besparend zijn.

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke oplossingen

Wij staan garant voor de duurzaamheid van onze producten en de werking. Wij leveren uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -artikelen. We beoordelen onze leveranciers op de duurzaamheid van het productieproces, we werken met groene transportbedrijven en verbruiken zo min mogelijk papier door alle administratie online te doen. Wij geloven in duurzaam ondernemen en begeleiden onze klanten daarom in het zo optimaal mogelijk gebruiken van onze producten, zodat u zichzelf op schoonmaak- en hygiënegebied zonder zorgen milieuvriendelijk kunt noemen!

HACCP

Voedselveiligheidsplan

Bij het verwerken van voedingsmiddelen kunnen er dingen misgaan, wat de veiligheid van ons eten in gevaar kan brengen. Deze risico’s moeten horeca ondernemers beschrijven in een voedselveiligheidsplan; het HACCP plan.

Artikelen voor de voedselindustrie voldoen aan deze HACCP-norm. De schoonmaakmiddelen en -machines uit het assortiment van Hygma voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, explosiegevaar, hygiëne en milieu. Wij ondersteunen u in de aanschaf van de meest optimale schoonmaakmachine voor uw bedrijf en letten daarbij op de regelgeving van uw specifieke vakgebied.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Kunnen we je helpen?