Winkelmandje
€0,00

Hygma

Schoonmaken met visie

Hygma is dé toeleverancier in schoonmaakmiddelen, schoonmaakmachines en sanitaire hygiëne voor de horeca. Hygma denkt met je mee en onderscheidt zich in betrokkenheid, duurzaamheid en service.

Schoonmaken kunnen we allemaal, maar hygiënisch en grondig schoonmaken is een vak op zich - waar gespecialiseerde producten en gedegen kennis voor nodig zijn. Hygma is hierin jouw partner die alle schoonmaak- en hygiëne vraagstukken uit handen neemt, zodat jij je kunt focussen op je eigen taken. Hygma werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten, die door hun kracht in verbruik besparend zijn.

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke oplossingen

Wij staan garant voor de duurzaamheid van onze producten en de werking. Wij leveren uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -artikelen. We beoordelen onze leveranciers op de duurzaamheid van het productieproces, we werken met groene transportbedrijven en verbruiken zo min mogelijk papier door alle administratie online te doen. Wij geloven in duurzaam ondernemen en begeleiden onze klanten daarom in het zo optimaal mogelijk gebruiken van onze producten, zodat iedereen zichzelf op schoonmaak- en hygiëne gebied zonder zorgen milieuvriendelijk kan noemen!

HACCP

Voedselveiligheidsplan

Bij het verwerken van voedingsmiddelen kunnen er dingen misgaan, wat de veiligheid van ons eten in gevaar kan brengen. Deze risico’s moeten horeca ondernemers beschrijven in een voedselveiligheidsplan; het HACCP plan.

Artikelen voor de voedselindustrie voldoen aan deze HACCP-norm. De schoonmaakmiddelen en -machines uit het assortiment van Hygma voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, explosiegevaar, hygiëne en milieu. Wij ondersteunen je in de aanschaf van de meest optimale schoonmaakmachine voor jouw bedrijf en letten daarbij op de regelgeving van jouw specifieke vakgebied.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Kunnen we je helpen?