Winkelmandje
€0,00

Veelgestelde vragen

  • iDEAL
 - Via betaalsysteem Mollie kunt u bij ons gemakkelijk en veilig online betalen.
  • Factuur - U kunt bij ons betalen op factuur. Indien u hier gebruik van wil maken, doet u een aanvraag voor ‘Betalen op factuur’ op info@hygma.nl of via 085 073 2500.
  • Indien wij de aanvraag goedkeuren, dient u de factuur te voldoen binnen 14 dagen.
  • Creditcard - Bij ons in de webshop kan niet betaald worden met Creditcard.
Alle prijzen die zijn aangegeven op de webshop zijn exclusief btw.
Zakelijke klanten kunnen hun bestelling niet retourneren. Mocht u alsnog vragen hebben over de bestelling, neem dan contact op met ons via info@hygma.nl of 085 073 2500. Als particuliere klant neemt u binnen 5 werkdagen contact op met ons via info@hygma.nl of 085 073 2500 om de mogelijkheden te bekijken om uw bestelling te retourneren. Als u de bestelling zonder geldige reden wil retourneren zijn hier kosten aan verbonden. U regelt dus zelf de retourzending inclusief track&trace code.
Bestellingen worden verzonden met verschillende vervoerders, afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket en de bestemming. Bestellingen vanaf 150 euro ex btw worden gratis verzonden. Voor orders onder de 150 euro rekenen wij €15,- vracht- en administratiekosten .
Wij streven er naar bij Hygma om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Standaard leveren wij binnen 2 werkdagen. Neem contact met ons op als u last-minute geleverd wilt krijgen, dan kijken wij wat wij kunnen doen.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Kunnen we je helpen?