Winkelmandje
€0,00

Hygma Horeca

Service

Hygma gaat graag een stapje verder voor haar klanten: wij leveren op afspraak en als je wilt heb je je bestelling al de eerstvolgende werkdag in huis. Uiteraard bezorgt Hygma niet tot aan de voordeur, maar tot aan de werkkast.

Wanneer je ervoor kiest op periodieke basis je schoonmaak- en sanitaire hygiëne artikelen bij Hygma af te nemen, evalueren we iedere periode of je pakket nog steeds bij jouw behoeftes past. Bij ons betaal je dus nooit voor iets dat je niet gebruikt.

Begeleiding door Hygma

uitgebreide intake

Hygma denkt graag met je mee, en ondersteunt je bij het uitzoeken van de juiste schoonmaakartikelen en -machines voor iedere klus. Ieder schoonmaak probleem heeft een oplossing, waar Hygma je met plezier bij begeleidt. Door een uitgebreide intake kijken we wat het beste bij jou en bij jouw klanten past. Jouw personeel wordt begeleid in het zo optimaal mogelijk gebruiken van onze producten, zodat je zo lang mogelijk van je voorraad gebruik kunt maken. Veiligheid staat hierin uiteraard voorop en zo vermijden wij verspilling, wat goed is voor het milieu én voor jouw portemonnee.

Ook kunnen wij jouw bedrijf ondersteunen bij het voldoen aan de nieuwe ISO 14.000 norm, de HACCP-norm of andere hygiënische vraagstukken.

HACCP

Voedselveiligheidsplan

Bij het verwerken van voedingsmiddelen kunnen er dingen misgaan, wat de veiligheid van ons eten in gevaar kan brengen. Deze risico’s moeten horeca ondernemers beschrijven in een voedselveiligheidsplan; het HACCP plan.

Artikelen voor de voedselindustrie voldoen aan deze HACCP-norm. De schoonmaakmiddelen en -machines uit het assortiment van Hygma voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, explosiegevaar, hygiëne en milieu. Wij ondersteunen je in de aanschaf van de meest optimale schoonmaakmachine voor jouw bedrijf en letten daarbij op de regelgeving van jouw specifieke vakgebied.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Kunnen we je helpen?