Winkelmandje
€0,00

Sanitair

Service

Voor de horeca is sanitair een breed begrip. Een toiletgroep waar continue reuring is of een elegante ruimte met beperkt ruimte voor alle sanitaire voorzieningen. Hygma helpt bij de juiste keuze voor sanitaire producten en als service richt Hygma de sanitaire ruimtes graag voor u in. Wij installeren alle nodige dispensers, plaatsen afvalbakken en andere voorzieningen, en zorgen dat alles gereed is voor gebruik.

Maatwerk

totaalplaatje in uw horecazaak

Voor een unieke ervaring leveren wij maatwerk dispensers. Een speciale maat, of het juiste design passend bij het interieur van de ruimte zorgen voor het totaalplaatje in uw horecazaak. .

Daarnaast biedt Hygma uitgebreide ondersteuning in het gebruik van haar schoonmaakmiddelen en -artikelen. Doormiddel van korte trainingen wordt uitgelegd hoe verschillende ruimtes en oppervlakken zo grondig en hygiënisch mogelijk schoongemaakt kunnen worden. Wij leren u de verschillende middelen optimaal te gebruiken, zodat u zo lang mogelijk van uw voorraad gebruik kunt maken. Veiligheid staat hierin uiteraard voorop.

HACCP

Voedselveiligheidsplan

Bij het verwerken van voedingsmiddelen kunnen er dingen misgaan, wat de veiligheid van ons eten in gevaar kan brengen. Deze risico’s moeten horeca ondernemers beschrijven in een voedselveiligheidsplan; het HACCP plan.

Artikelen voor de voedselindustrie voldoen aan deze HACCP-norm. De schoonmaakmiddelen en -machines uit het assortiment van Hygma voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, explosiegevaar, hygiëne en milieu. Wij ondersteunen u in de aanschaf van de meest optimale schoonmaakmachine voor uw bedrijf en letten daarbij op de regelgeving van uw specifieke vakgebied.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Kunnen we je helpen?