Winkelmandje
€0,00

HYGMA is er ook voor de praktische kant: we installeren vaatwaspompen, inventariseren uw keuken en begeleiden u en uw personeel bij het schoonmaken van uw horecagelegenheid.

Hoe vaak moet u reinigen? Hoe desinfecteert u optimaal? Welke producten gebruikt u voor welke klus, en hoeveel heeft u daarvan nodig? In overleg stellen we een werkplan op en geven we een korte training aan het personeel om optimaal gebruik te maken van onze duurzame producten. Uiteraard werken wij volgens de HACCP-norm.

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Van vaatwasmachine tot desinfectiemiddelen en voor alle soorten vaat biedt HYGMA de meest effectieve hygiënische keuze. Een keukenreiniger voor dagelijks ontvetten van de oppervlakten. Een grillreiniger voor achterstallig onderhoud op frituurpan en afzuigkap. En desinfectie om de keuken brandschoon achter te laten voor de volgende shift.

Schoonmaken wordt vaak onderschat en daarom werkt Hygma uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten. Snel en effectief schoonmaken volgens de norm door krachtige middelen te gebruiken die in verbruik duurzaam en besparend zijn. Doseringssystemen voor grote hoeveelheden schoonmaakmiddelen monteert Hygma desgewenst zelf voor u.

 

De persoonlijke hygiene binnen de keuken is uiteindelijk de basis van de hygiene in de keuken. Denk hierbij aan handzeep, desinfectiemiddel en disposables zoals handschoenen en poetsrollen.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Kunnen we je helpen?