Winkelmandje
€0,00

NIEUW BIJ HYGMA

Ben jij als horecaondernemer al klaar om straks weer helemaal open te gaan? Wij bij Hygma staan klaar om met jullie mee te denken. Hygiene staat bij ons op nummer 1 en is in ‘het nieuwe normaal’ helemaal actueel en essentieel.

Met een Hygma Horeca abonnement heb jij altijd de juiste schoonmaakproducten ‘in huis’ en betaal je nooit voor iets wat je niet gebruikt.
Hoe werkt het?

Op basis van het personeel in de keuken kunnen wij een inschatting maken van het gebruik van de vier meest essentiele producten in jouw horecazaak; keukenontvetter, desinfectiemiddel, grillreiniger en interieurreiniger.

Stel je hebt vier koks in de keuken staan, dan betaal je wekelijks 16,25 euro. Dit is inclusief levering en wij houden in de gaten wanneer er weer nieuwe schoonmaakmiddelen geleverd moeten worden.
Ook maken wij een schatting van het gebruik van de vaatwasmiddelen, poetsrollen en bijvoorbeeld afvalzakken en kunnen wij op basis van nacalculatie verhogen, verlagen en toevoegen aan het abonnement.

Dus, wil jij helemaal bezig zijn met het ontvangen en in de watten leggen van de gasten? En inzicht in je maandelijkse kosten hebben qua hygiëne? Dan nemen wij het hele HCCP-verhaal uit handen. Vraag een vrijblijvend advies aan via het contactformulier of mail of bel ons.

Duurzaamheid Innovatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorig blogbericht
NIEUW BIJ HYGMA
Volgend blogbericht
 ECO toiletpapier
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Kunnen we je helpen?